Zastupstva

EKSKLUZIVNA ZASTUPSTVA I DISTRIBUCIJA

Uriage – Filorga – SVR – sebamed® – Hormeta – Synbionyme – WaterWipes

 

Vrhunski dermokozmetički proizvodi, medicinski proizvodi, dodaci prehrani, renomiranih farmaceutskih proizvođača iz EU, dostupni su na području Hrvatske i Slovenije. Uz vrhunski digitalni medicinski marketing nudimo usluge drugih marketinških i prodajnih aktivnosti, pozicioniranje proizvoda i pokrivanje prodajne mreže.

 

SKLADIŠTA U LJUBLJANI I ZAGREBU

Skladišta centralno pozicionirana u Sloveniji i u Hrvatskoj osiguravaju brzu i preciznu distribuciju naših proizvoda te osiguravaju  učinkovito snabdijevanje svakog našeg prodajnog mjesta unutar 48h od narudžbe.

 

Mediforma zastupa i distribuira 7 brendova za njegu kože beba, djece i odraslih.
U našem asortimanu se nalazi više od 600 proizvoda.
Naši proizvodi se nalaze u više od 800 ljekarni i specijaliziranih trgovina, te u DM trgovinama.

 

Mediforma jamči sljedivost proizvoda

Poštovane kupce proizvoda Uriage, Filorga, WaterWipes, SVR, Hormeta, sebamed® i Synbionyme obavještavamo da je Mediforma d.o.o. jedini ovlašteni i ekskluzivni zastupnik i distributer za hrvatsko tržište. Proizvodima opskrbljujemo ljekarne i specijalizirane prodavaonice i to izravno ili posredstvom veledrogerija. Za te proizvode možemo jamčiti, za proizvode nabavljene putem drugih kanala, moguće je da na tržište nisu došli redovnim putem te u tom slučaju ne jamčimo, da su proizvodi čuvani i isporučivani u kontroliranim ljekarničkim uvjetima od tvornice do potrošača.