Baby sebamed®

Baby sebamed® – dermokozmetička linija za medicinsku, znanstveno utemeljenu njegu kože od prvog dana

Baby sebamed® razvijen je u suradnji s dermatolozima i dermatološkim klinikama za specifične potrebe bebine kože.
Svi su proizvodi dermatološki i klinički testirani na podnošljivost i učinkovitost njege osjetljive
kože beba.
Naši proizvodi odražavaju kvalitetu kroz pažljive, znanstveno razvijene formulacije i njihovo prilagođavanje fiziološkoj pH vrijednosti zdrave kože.

Baby sebamed® proizvodi imaju pH vrijednost 5,5 te pomažu razvoju zaštitnog, kiselog omotača (plašta) kože.
Koža novorođenčeta još nema svoj prirodni, zaštitni kiseli omotač (plašt). Potrebno je izvjesno vrijeme za njegovo formiranje. Prirodni kiseli omotač kože ima ph vrijednost 5,5 i štiti kožu od djelovanja bakterija, gljivica i ostalih štetnih tvari iz okoliša.

Proizvodi za čišćenje i hidrataciju s pH vrijednosti 5,5 iz iz linije Baby sebamed® linije, pomažu razvoju tog važnog, zaštitnog omotača na koži vašeg novorođenčeta od prvog dana. Pjenušava kupka, šampon, kreme i mlijeko sadrže hidratantne i zaštitne sastojke koji su odabrani i posebno formulirani kako bi odgovarali osjetljivoj i nježnoj koži vaše bebe.

Baby sebamed® proizvodi pridonose jačanju otpornosti iznimno nježne kože novorođenčeta te potiču razvoj prirodnog, kiselog omotača kože, koji se razvija postupno nakon djetetova rođenja.

Baby sebamed® linija umiruje kožu vaše bebe

Teško da postoji razdoblje života kada je važnije imati proizvode za njegu kože u koje se možete pouzdati. Baby sebamed® zaslužuje ovo povjerenje zahvaljujući dermatološki testiranim, neiritirajućim svojstvima i umirujućem, protuupalnom učinku. Svi su proizvodi izvrsni za njegu kože vašeg novorođenčeta.

Nije li divno znati da Baby sebamed® može napraviti tako mnogo za vas i vašu bebu od samog početka?

Posvetite vrijeme njezi kože svojeg novorođenčeta, spajajući u tim prvim danima njegova života svoju ljubav i pažnju s nježnim, zaštitnim proizvodima linije Baby sebamed®.

Prelistajte našu brošuru:

Prodajna mjesta