sebamed®

 

Ono što je počelo 1967. kao sindet za pranje bez sapuna i medicinsko čišćenje kože s pH 5,5 preraslo je u brand sebamed® – sa širokim rasponom više od 70 proizvoda za čišćenje i njegu kože visoke kakvoće. Potrošači pozitivno reagiraju na poruku sebamed® proizvoda: sebamed® je poznat diljem svijeta kao istoznačnica za pH 5,5. Svi sebamed® proizvodi prilagođeni su upravo pH vrijednosti zdrave kože. To znači da su proizvodi za čišćenje i njegu kože osmišljeni u skladu s fiziološkim stanjima i potrebama zdrave, kao i osjetljive, problematične ili bolesne kože. Potrošači se oslanjaju na medicinsku formulaciju proizvoda i njemačku kvalitetu. Neprekidno dermatološko istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda brandu sebamed® su donijeli desetljeća rasta i uspjeha.

 

ŠTO JE pH?

pH je vrijednost kiselosti ili lužnatosti na ljestvici od 1 do 14, pri čemu je pH 7 neutralna vrijednost. Niži brojevi su sve kiseliji, a viši sve lužnatiji. Zdrava koža ima lagano kiselu pH vrijednost 5,5.

pH zdrave kože

MEDICINSKA NJEGA KOŽE

• Pružaju je naši proizvodi za čišćenje i njegu kože
• Svi proizvodi imaju pH 5,5 te nisu pH-neutralni
• Razvijeni u suradnji s dermatolozima, farmaceutima, bolnicama
• Temeljito istraživanje i testiranje na osjetljivoj i problematičnoj koži, a ne putem standardnih testova
• Sastojci visoke kakvoće, dokazane djelotvornosti i doziranja, a ne kozmetički „trikovi“
• Izvrsna tolerancija zahvaljujući uporabi nealergogenih sastojaka
• Njega kože i pomoć pri zacjeljivanju osjetljive, problematične kože

Medicinska njega kože potrošaču pruža veću sigurnost zahvaljujući dermatološki testiranoj kompatibilnosti i dokazanoj učinkovitosti kod individualnih kožnih problema, čime se smanjuje rizik od kupnje pogrešnog proizvoda.
Po čemu su sebamed® proizvodi za medicinsko čišćenje i njegu kože drukčiji?
Prije svega, proizvodi su prilagođeni fiziološkoj pH vrijednosti zdrave kože – 5,5. To se potpuno razlikuje od proizvoda koji se nazivaju blagima prema koži ili pH-neutralnima. sebamed® se smatra specijaliziranim proizvodom za osjetljivu i problematičnu kožu. Mnogi naši proizvodi idealna su dopuna liječenju kožnih bolesti.

Suradnja sa stručnjacima s područja dermatologije u sebamed® laboratorijima ima dugu tradiciju. Osobita pozornost posvećuje se odabiru kozmetičkih sastojaka, njihovoj kakvoći te djelotvornim količinama u sebamedovim® proizvodima. sebamed® u svojim proizvodima kombinira samo visokokvalitetne sastojke koji imaju stvaran i aktivan učinak na njegu kože.
Svi sebamed® proizvodi izvrsno se podnose te učinkovito sprečavaju bolesti, pružaju osnovnu njegu i potiču zacjeljivanje oštećene kože.

 

 

Prelistajte našu brošuru:

Prodajna mjesta