SVR


DERMATOLOŠKI BREND S NAJVEĆOM KONCENTRACIJOM SASTOJAKA
100 % TESTIRANO NA OSJETLJIVOJ KOŽI

Više od 60 godina Laboratorij SVR razvija i proizvodi učinkovitu, kvalitetnu i sigurnu dermokozmetičku liniju za najosjetljiviju kožu. Zdravlje kože najvažniji je preduvjet za njezinu ljepotu i vitalnost. SVR donosi inovativna rješenja i formulacije vrhunskih dermatoloških aktivnih sastojaka u najvišim koncentracijama, poštujući pritom toleranciju kože uz postizanje visoke učinkovitosti. SVR preporučuju dermatolozi u više od 45 zemalja svijeta kao dodatnu dermokozmetičku njegu uz liječenje.

FRANCUSKI LABORATORIJ  I OBITELJSKA TVRTKA

1962

Simone i Robert Véret, bračni par vizionarskih farmaceuta, utemeljili su SVR, dermatološki laboratorij čija je glavna zadaća „LIJEPA KOŽA.“
Njihov moto? Formulacija vrhunskih dermatoloških aktivnih sastojaka u najvišim koncentracijama, bez kompromisa kad je riječ o podnošljivosti za kožu.
Rezultat? Proizvodi bez premca u učinkovitosti i podnošljivosti.
Njihov simbol? Nova inačica kaduceja u obliku zmije koja obavija ružu, savršena ravnoteža između ljepote i zdravlja.

2015

Tijekom godina njihov je sin, a zatim i unuk, preobrazio mali obiteljski francuski brend u ključnog igrača na području dermokozmetike. Preporučuju ga dermatolozi u 45 zemalja, prisutan je na svim velikim kongresima. SVR se razvijao, a istodobno zadržao prvotne vrijednosti. Ovom vjerodostojnom i etičnom brendu iskrenost, u kombinaciji s uzornom marljivošću i kakvoćom, omogućila je da se probije na tržištu vodećih proizvoda za njegu kože svih tipova, čak i najosjetljivije.

SVR
DERMATOLOGIJA ZNAČI LJEPOTU

NJEGA KOŽE PRIKLADNA ZA OSJETLJIVU KOŽU
VRHUNSKI DERMATOLOŠKI AKTIVNI SASTOJCI:

  • VISOKE KONCENTRACIJE  ZA NAJBOLJE REZULTATE
  • POSEBNO FORMULIRANO ZA NAJVEĆU PODNOŠLJIVOST

Posjetite našu SVR Hrvatska Facebook stranicu

Prelistajte našu brošuru

Prelistajte našu brošuru s proizvodima za zaštitu od sunca

Prodajna mjesta