Synbionyme

KAKO RAZUMJETI KOŽU DA BISMO JE UČINILI JAČOM

Koža je jedinstven i osjetljiv organ

Koža je razvila tri blisko povezana obrambena sustava za presretanje i borbu protiv učinaka kako vanjskih tako i unutarnjih napada.
Pravilno funkcioniranje triju obrambenih sustava kože nužno je za njezino zdravlje i ljepotu.
Ta tri obrambena sustava zovu se zaštitne funkcije kože:

  1. Mehanička barijera
  2. Imunosna barijera
  3. Mikrobna barijera, koja se temelji na kakvoći kožne mikrobiote.

Mikrobiotu kože čine svi mikroorganizmi koji žive na zdravoj koži i u njoj. Ona ima ključnu ulogu u očuvanju zdravlja kože.

Zaštitne funkcije kože često su preopterećene

U današnjim životnim uvjetima (onečišćenje, promjene ozonskog omotača, povećano izlaganje ultraljubičastim zrakama, klimatizacija, nagle promjene temperature, stres, umnožavanje proizvoda i tretmana za njegu kože), obrambeni kapaciteti kože često su preopterećeni i više se ne mogu boriti na svim bojnim poljima.
To izaziva mikroupalu koja dovodi do kožnih poremećaja. Ovisno o slučaju, ti poremećaji imaju za posljedicu ten bez sjaja, preosjetljivu kožu, nelagodu, premasnu ili presuhu kožu, mrlje, kao i preranu pojavu znakova starenja (sitne brazde, bore, smeđe mrlje, gubitak čvrstoće itd.)

U ovom kontekstu njega koju pružate koži često nije prikladna ili više nije dostatna.

Prvi put laboratorij vam nudi priliku da istodobno obnavljate i jačate tri zaštitne funkcije kože, osobito mikrobnu barijeru, što je nužan uvjet za djelotvornu njegu kože.

Farmaceut i stručnjak za biologiju kože Michel Bohbot osmislio je za laboratorij Synbionyme inovativan pristup obnovi i jačanju obrambenih kapaciteta kože koji jamči njezino zdravlje i dugotrajan mladolik izgled.
Na temelju najnovijih otkrića o kožnoj mikrobioti te nakon nekoliko godina istraživanja, Synbionyme je razvio Pro-B3 , obrambeni sustav na više razina koji je dorastao ovom izazovu.

Pro-B3 EKSKLUZIVNI OBRAMBENI SUSTAV
na više razina u srži je proizvoda Synbionyme

Pro-B3 je originalna kombinacija triju prirodnih sastojaka:

Jačanjem kapaciteta triju barijera kože kompleks Pro-B3 sprečava neravnoteže te učvršćuje i poljepšava kožu, ali i pospješuje učinak sve njege koju joj pružate.

Upravo je zato Pro-B3 prisutan u srcu svakog proizvoda Synbionyme za njegu kože te u vrlo visokim koncentracijama u univerzalnom serumu.

Prodajna mjesta